Γραμμή Ελπίδας: 801 11 16000

Αναζήτηση Εθελοντών – Αιτήσεις

Ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου», με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα Εξάλειψης της Βίας Κατά Γυναικών και Κοριτσιών, συνδιοργανώνει με την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού, Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού, την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Ηρακλείου, το Εθνικό Αθλητικό Κέντρο Ηρακλείου, την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, το Αθλητικό Σωματείο Πήγασος και τον Όμιλο Υπεραποστάσεων Κρήτης αγώνα δρόμου παιδιών(ηλικίας 6 έως 12 ετών) κατά της βίας με σύνθημα:

«ΤΕΛΟΣ στη ΒΙΑ»

Ο Αγώνας Δρόμου θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021 και ώρα: 11:00 στο κέντρο του Ηρακλείου, και θα αφορά δύο διαφορετικές διαδρομές, για παιδιά των τάξεων της Α’, Β’ & Γ’ και Δ’,Ε’ & ΣΤ’ Δημοτικού αντίστοιχα. Τα παιδιά των τριών πρώτων τάξεων του Δημοτικού, θα περπατήσουν τη διαδρομή με απαραίτητη προϋπόθεση να συνοδεύονται από τους γονείς τους. Στην συνέχεια τα παιδιά των μεγαλύτερων τάξεων θα συμμετέχουν στον αγώνα δρόμου, με εκκίνηση και τερματισμό την Ενετική Λότζια.

Σας προσκαλούμε να στηρίξετε το έργο και τις προσπάθειές μας, δηλώνοντας ενδιαφέρον για εθελοντική προσφορά στην υλοποίηση του Αγώνα και της διάδοσης του μηνύματος:
Στη Βία…Η Σιωπή ΔΕΝ Είναι Χρυσός!

Σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε, παρακαλούμε συμπληρώστε την αίτηση, στον παρακάτω σύνδεσμο.

https://docs.google.com/forms/d/1uHf-f3Z6l-rHGzK9xc9-8Lae75tP2TVaHhN4P5-qf_s/viewform?fbclid=IwAR2wiNujpzCVODtGTVDaxoGxaoj_nd_i-geD4swPvJITxK-7qXjvDZLmbQ8&edit_requested=true 

ESCAPE