Γραμμή Ελπίδας: 801 11 16000

Σύνδεσμοι

ΣΗΜΑΔΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ

ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΝ

ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ

ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ

ΓΙΝΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

Τα νέα μας

20.03.2023 | 01:17 Επιστήμονας Ψυχικής Υγείας (κωδ. Θέσης: Ψυχολόγος)

Ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Νομού Ηρακλείου είναι μια γυναικεία Μη Κυβερνητική οργάνωση, η οποία δραστηριοποιείται σε θέματα υπεράσπισης της Ισότητας των φύλων και της αντιμετώπισης της Βίας στην Οικογένεια εδώ και 21

περισσότερα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ «ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ»

Το Πιστοποιημένο Συμβουλευτικό Κέντρο για τις γυναίκες λειτουργεί από Δευτέρα έως και Παρασκευή, 9:00 με 17:00, στα γραφεία του φορέα στην οδό Μεραμβέλλου 56. Πρόκειται για μία ολοκληρωμένη δομή συμβουλευτικής υπηρεσίας, η οποία διαθέτει εξειδικευμένο προσωπικό Ψυχολόγων, Κοινωνικών Λειτουργών και Κοινωνιολόγων και εστιάζει στη συμβουλευτική σε γυναίκες- θύματα βίας. Ο φορέας μας, όπως και το κέντρο, είναι πιστοποιημένος κατά ISO 9001:2015 για την παροχή συμβουλευτικής και κοινωνικών υπηρεσιών. Το 2013 Ιδρύθηκε ως ξεχωριστή δομή με τη συγχρηματοδότηση του προγράμματος «Είμαστε όλοι πολίτες» EEA Grants, όπου φορέας διαχείρισης ήταν το ΙΔΡΥΜΑ ΜΠΟΔΟΣΑΚΗ. Τα στελέχη του Συμβουλευτικού Κέντρου εκπαιδεύτηκαν από φορείς της Ισλανδίας. Διαχειρίστηκαν, επίσης, περιστατικά και συνεκπαιδεύτηκαν από στελέχη των ΗΠΑ μαζί με στελέχη του συνεργαζόμενου φορέα για την αντιμετώπιση της ενδοοικογενειακής βίας στην Κύπρο ( ΣΠΑΒΟ ).

Ξενώνας
Αποστολή Συνδέσμου
Μύθοι και Αλήθειες
Νέα και Εκδηλώσεις
Επικοινωνία

43%

Των γυναικών στην Ε.Ε. έχουν βιώσει κάποια μορφή ψυχολογικής βίας από τον σύντροφο τους από την ηλικία των 15.

12%

Των γυναικών στην Ε.Ε. έχει υποστεί κάποιο περιστατικό ή μορφή σεξουαλικής βίας απο κάποιον ενήλικο πριν την ηλικία 15, που αντιστοιχεί σε περίπου 21 εκατομμύρια γυναίκες.

5%

Των γυναικών στην Ε.Ε. έχει πέσει θύμα βιασμού από την ηλικία των 15. Δηλαδή 1 στις 20 γυναίκες.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ

Δείτε αναλυτικά όλα τα ολοκληρωμένα προγράμματα.

περισσότερα

ΧΟΡΗΓΟΙ

ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ

ΜΕΛΟΣ ΤΩΝ

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ISO 9001

ESCAPE