Γραμμή Ελπίδας: 801 11 16000

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων & Cookies

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναφέρεται αποκλειστικά και μόνο στα προσωπικά σας δεδομένα, τα οποία εσείς μας παρέχετε κατά τη διάρκεια υποβολής της φόρμας Εθελοντών. Τέλος, αναφέρεται και στα δεδομένα που συλλέγουμε μέσω cookies κάνοντας χρήση υπηρεσιών τρίτων εταιριών όπως το Facebook και η Google.

Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων

Υπεύθυνη για τα Προσωπικά Δεδομένα είναι ο Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ν.Ηρακλείου, Μερμβέλου 56, Ηράκλειο από εδώ και πέρα καλούμενης ως “Σύνδεσμος”.

Ποια Προσωπικά Δεδομένα συλλέγουμε και γιατί;

✔Χρειαζόμαστε το ονοματεπώνυμο σας για να γνωρίζουμε με ποιον μιλάμε

✔Χρειαζόμαστε την ηλικία σας, το επάγγελμά σας, τις σπουδές σας καθώς και την οικογενειακή σας κατάσταση για να γνωρίζουμε από ποιά θέση θα μπορούσατε να μας βοηθήσετε

✔Χρειαζόμαστε τον αριθμό του κινητού σας και το email σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με την αίτηση εθελοντή

Σχετική Νομοθεσία

Ο Σύνδεσμος θα διατηρεί αρχείο προσωπικών δεδομένων με τα στοιχεία των αιτήσεων καθώς και με τα email όσων συμπληρώνουν την αντίστοιχη φόρμα ιστοσελίδας σύμφωνα με τον κανονισμό (ΕΕ) 2016/679 (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων).

https://eur-lex.europa.eu/legal-content/EL/TXT/HTML/?uri=CELEX:32016R0679&from=EL

Πρόσβαση στα δεδομένα σας

Πρόσβαση στα στοιχεία σας έχουν οι εργαζόμενοι του Συνδέσμου. Οι εργαζόμενοί μας δεν μπορούν εξάγουν τα δεδομένα αυτά σε αρχείο.

Διάρκεια διατήρησης δεδομένων

Ο Σύνδεσμος θα διατηρεί αρχείο με τα στοιχεία σας για όλο το διάστημα λειτουργίας του.

Τροποποίηση,διόρθωση και διαγραφή δεδομένων

Έχετε τo δικαίωµα να ζητήσετε οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την επιβεβαίωση, τροποποίηση, μεταφορά ή διαγραφή των στοιχείων σας που τηρούνται σε αρχείο απευθυνόμενος με αίτημά σας στον Σύνδεσμο μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο info@kakopoiisi.gr.

Εποπτεύουσα αρχή

Η εποπτεύουσα αρχή στην οποία μπορείτε να απευθυνθείτε στην περίπτωση που το επιθυμείτε είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα και η αποστολή της είναι η προστασία του πολίτη από την παράνομη επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων αλλά και η συνδρομή προς αυτόν σε κάθε περίπτωση που διαπιστώνεται παραβίαση των σχετικών δικαιωμάτων του. Μάθετε περισσότερα στην ιστοσελίδα http://www.dpa.gr

Πολιτική Απορρήτου Περιστατικών.

Ο Σύνδεσμος ακολουθεί την πολιτική απορρήτου σε ότι αφορά τα περιστατικά που καλείται να διαχειριστεί όπως αυτή περιγράφεται στην εσωτερική λειτουργία του Φορέα και είναι συμβατή με την πολιτική απορρήτου βάσει της Ευρωπαϊκής Νομοθεσίας.

Πολιτική Cookies

Τι είναι τα cookies;

Cookies ονομάζονται κάποια μικρά αρχεία με πληροφορίες – συνήθως σε μορφή κειμένου – τα οποία αποθηκεύονται στον browser (Mozilla, Firefox, Chrome, Internet Explorer, κ.λπ.) που χρησιμοποιεί κανείς για να επισκεφτεί μια ιστοσελίδα. Έτσι, τα site αποκτούν ένα είδος ‘μνήμης’ μεταξύ των επισκέψεών σας και αναγνωρίζουν τις προτιμήσεις σας. Αυτό συμβάλλει ώστε η πλοήγησή σας να είναι πιο εξατομικευμένη και προσωπική.

Αποδοχή

Με την πλοήγησή σας στον ιστότοπο έχετε την επιλογή αποδοχής όλων ή μέρος των cookies ανά κατηγορία χρήσης τους.

Πώς χρησιμοποιούνται τα cookies;

Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα χρησιμοποιούμε τους παρακάτω τύπους cookies:

Cookies διαφήμισης (Facebook Pixel για Facebook & Instagram Ads, Google Adwords)
Παρακολουθώντας τη συμπεριφορά και τα ενδιαφέροντα του χρήστη στις ιστοσελίδες, μπορούμε να εξατομικεύσουμε τις διαφημίσεις που εμφανίζονται Έτσι, η χρήση cookies γίνεται για να προβάλλουμε τις διαφημίσεις μας στο καλύτερο δυνατό κοινό και να ενημερώνουμε τους χρήστες για τα νέα και τις προσφορές μας.

Cookies στατιστικών (Google Analytics, Facebook Analytics)
Καταγράφοντας την επισκεψιμότητα στο site μπορούμε να καταλάβουμε καλύτερα τι λειτουργεί για τους χρήστες και τι όχι. Η χρήση cookies λοιπόν, γίνεται για να βελτιώσουμε την ιστοσελίδα ως προς τα γραφικά της χαρακτηριστικά, τη λειτουργία και το περιεχόμενο που προβάλλεται. Μέσω των Cookies στατιστικών καταγράφουμε ανώνυμα τις πράξεις που ολοκληρώνει ένας χρήστης στην ιστοσελίδα όπως π.χ. η εγγραφή στο newsletter.

Στοιχεία χρήστη

Τα στοιχεία και οι προτιμήσεις των χρηστών συλλέγονται ανώνυμα από τις παραπάνω εταιρίες και δεν προσδιορίζουν τα άτομα μεμονωμένα αλλά μονάχα ως ποσοστό. Οι μόνες πληροφορίες που καταγράφονται στα cookies είναι σχετικές με τη συμπεριφορά του χρήστη στην ιστοσελίδα. Σε καμία περίπτωση δε διατηρούμε αρχείο με προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών και δεν υπάρχει η δυνατότητα να τους αναγνωρίσουμε ως άτομα, ούτε στο φυσικό ούτε στον ψηφιακό κόσμο.

Ο χρήστης μπορεί να τροποποιήσει τις ρυθμίσεις στην πλοήγηση (browser) για να μπλοκάρει ορισμένα ή και όλα τα cookies ή να επισκεφθεί τις αντίστοιχες σελίδες στα δίκτυα που είναι εγγεγραμμένος ώστε να ενημερωθεί και να προβεί στις κατάλληλες ρυθμίσεις αποκλεισμού:

Facebook
https://www.facebook.com/policies/cookies
https://www.facebook.com/ads/preferences/?entry_product=ad_settings_screen

Google
https://www.google.com/intl/en/policies/privacy
https://adssettings.google.com/u/0/authenticated

Συνολικά για όλες τις υπηρεσίες διαφήμισης στο διαδίκτυο
http://optout.aboutads.info/
http://www.youronlinechoices.com/gr/your-choices
https://youradchoices.ca/